Våra projekt

Våra projekt för olika kunder. Se hur vi omvandlar visioner till verklighet. Varje byggprojekt är ett uttryck för vår passion och vår hängivenhet till kvalitet.

Utforska Våra projekt

Välkommen till Nordskog Bygg AB:s imponerande portfolio av framgångsrika projekt. Vi är stolta över att dela vårt arbete och våra prestationer med dig. Varje byggprojekt representerar vår engagemang för kvalitet, precision och kreativitet.

Nyproduktion

Vi har levererat imponerande nybyggnadsprojekt som har omvandlat idéer till verklighet. Från moderna bostadshus till kommersiella fastigheter, vårt team har visat kompetens och skapar mervärde i varje detalj.

Renovering

Våra renoveringsprojekt återspeglar vår förmåga att bevara det bästa från det förflutna samtidigt som vi införlivar moderna designelement och bekvämligheter. Resultatet är vackra och funktionella utrymmen.

Tillbyggnad

Vi har hjälpt våra kunder att utöka sina befintliga utrymmen och skapa plats för deras växande behov. Vårt fokus ligger alltid på sömlösa och integrerade tillbyggnader.

Altanbygge

Altaner är vårt specialområde. Vi har skapat utomhusutrymmen som blir en naturlig förlängning av ditt hem och ger en plats att koppla av och underhålla.

Våra projekt - Altanbygge
Altanbygge
Altanbygge
Altan renovering
Altan
Altanbygge
Nyproduktion
tillbyggnad
Måla
Holgers-stugmaterial-logo
ahlsell
Färgbolaget-logo
ElCenter Borås